Professionals – Parodontologie Praktijk Fokkema – ‘s-Hertogenbosch

Parodontologie Praktijk Fokkema

is een verwijspraktijk voor tandvleesproblemen. Dit houdt in dat er altijd een verwijzing van de eigen tandarts of mondhygiënist nodig is om een afspraak te kunnen maken. Lees op deze site meer over wat een parodontoloog doet of wat parodontitis is en ontdek wanneer een verwijzing zinvol kan zijn. Let op als je binnenkort een afspraak in onze praktijk hebt, beantwoord dan vooraf de triagevragen met betrekking tot het coronavirus.

Professionals

Dit item van het menu bevat informatie speciaal voor professionals werkzaam in de mondzorg en die (willen gaan) samenwerken met de Parodontologie Praktijk Fokkema (PPF) of misschien willen gaan werken bij de PPF.

Verwijzen

Je vindt informatie over onze werkwijze als je een patiënt verwijst naar onze praktijk op de pagina Verwijzen.

Lees verder over wat je van ons kunt verwachten als je een patiënt verwijst  →

Nieuwe classificatiesysteem

Je treft ook vakinhoudelijke informatie aan, zoals het nieuwe internationale classificatiesysteem van Staging and Grading.

Lees verder over het nieuwe classificatiesysteem →

Parodontiumstatus à la PPF

Om doelgericht en efficiënt te kunnen werken hebben we een uniek systeem ontwikkeld voor de parodontiumstatus om de causale factoren voor een parodontaal probleem beter over te dragen aan zowel behandelaar als verwijzer.

Lees verder over ons eigen ontwikkeld systeem voor de parodontiumstatus →

Nieuws voor professionals

Je treft nieuwe en interessante wetenschappelijke publicaties aan, maar ook ontwikkelingen en innovaties binnen de parodontologie en implantologie, zoals het behandelen van peri-implantaire ontstekingen op de pagina Nieuws voor professionals.

Lees verder op de pagina Nieuws voor interessante artikelen en nieuwe ontwikkelingen →

Solliciteren

Je kunt lezen over onze behandelfilosofie en werkcultuur op de pagina Solliciteren, waarop je tevens de verschillende functieprofielen aantreft binnen onze praktijk. Je kunt bovendien zien of we een vacature open hebben staan.

Lees verder over onze praktijksetting en behandelfilosofie →

We wensen je veel leesplezier toe en hopen dat we je op deze manier voorzien van nuttige informatie en wellicht ook praktische handvaten.