contactformulier voor vragen aan de Parodontologie Praktijk Fokkema

Parodontologie Praktijk Fokkema

is een verwijspraktijk voor tandvleesproblemen. Dit houdt in dat je een verwijzing van de eigen tandarts of mondhygiënist nodig hebt om een afspraak te maken. Onder het item Parodontologie tref je informatie aan over het werkgebied van de parodontoloog en wanneer een verwijzing zinvol is, maar ook wat parodontitis is en wat de relatie is tussen tandvleesontstekingen en de algemene gezondheid.

Contact

Heb je vragen over je tandvlees of over de behandeling ervan of over andere mondzaken? Of roepen teksten op deze website vragen bij je op? Stel jouw vraag dan hier.

Of ben je tandarts of mondhygiënist en wil je jouw gegevens doorgeven voor het ontvangen van de PPF Nieuwsbrief, of wil je juist jouw waardering ofwel suggesties voor de PPF Nieuwsbrief geven? Vul dan het formulier in met de vermelding inschrijving of suggesties Nieuwsbrief.

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord