contactformulier voor vragen aan de Parodontologie Praktijk Fokkema

Parodontologie Praktijk Fokkema

is een verwijspraktijk voor tandvleesproblemen. Dit houdt in dat er altijd een verwijzing van de eigen tandarts of mondhygiënist nodig is om een afspraak te kunnen maken. Lees op deze site meer over wat een parodontoloog doet of wat parodontitis is en ontdek wanneer een verwijzing zinvol kan zijn. Let op als je binnenkort een afspraak in onze praktijk hebt, beantwoord dan vooraf de triagevragen met betrekking tot het coronavirus.

Contact

Heb je vragen over je tandvlees of over de behandeling ervan of over andere mondzaken? Of roepen teksten op deze website vragen bij je op? Stel jouw vraag dan hier.

Of ben je tandarts of mondhygiënist en wil je een klinisch probleem voorleggen of een vraag stellen? Of wil je jouw gegevens doorgeven voor het ontvangen van de PPF Nieuwsbrief? Stel jouw vraag dan hier of vul het formulier in met de vermelding inschrijving Nieuwsbrief. 

  • Uw persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden doorgegeven.
  • Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.