contactformulier voor vragen aan de Parodontologie Praktijk Fokkema

Parodontologie Praktijk Fokkema

is een verwijspraktijk voor tandvleesproblemen. Dit houdt in dat er altijd een verwijzing van de eigen tandarts of mondhygiënist nodig is om een afspraak te kunnen maken. Lees onder het item Parodontologie meer over wat een parodontoloog doet of wat parodontitis is en ontdek wanneer een verwijzing zinvol is. Let op als je binnenkort een afspraak in onze praktijk hebt, houd je dan aan de basisadviezen voor de verspreiding van het coronavirus en bekijk onze maatregelen.

Contact

Heb je vragen over je tandvlees of over de behandeling ervan of over andere mondzaken? Of roepen teksten op deze website vragen bij je op? Stel jouw vraag dan hier.

Of ben je tandarts of mondhygiënist en wil je jouw gegevens doorgeven voor het ontvangen van de PPF Nieuwsbrief, of wil je juist jouw waardering ofwel suggesties voor de PPF Nieuwsbrief geven? Vul dan het formulier in met de vermelding inschrijving of suggesties Nieuwsbrief.

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord