Openingstijden en vakantiesluitingen van de Parodontologie Praktijk Fokkema

Parodontologie Praktijk Fokkema

is een verwijspraktijk voor tandvleesproblemen. Dit houdt in dat er altijd een verwijzing van de eigen tandarts of mondhygiënist nodig is om een afspraak te kunnen maken. Lees onder het item Parodontologie meer over wat een parodontoloog doet of wat parodontitis is en ontdek wanneer een verwijzing zinvol is. Let op als je binnenkort een afspraak in onze praktijk hebt, houd je dan aan de basisadviezen voor de verspreiding van het coronavirus en bekijk onze maatregelen.

Openingstijden

Maandag 07.30 tot 16.30 uur
Dinsdag 07.30 tot 16.30 uur
Woensdag 08.00 tot 16.30 uur
Donderdag 07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag 09.00 tot 13.00 uur *

* iedere eerste vrijdag van de maand

Telefonische bereikbaarheid

De Parodontologie Praktijk Fokkema is op werkdagen telefonisch te bereiken tussen 8.00 en 16.00 uur.

Praktijksluitingen

Onze praktijk is gesloten op officiële feestdagen, zoals Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Kerst en Nieuwjaar, maar ook tijdens Carnaval en op Koningsdag. Als in aansluiting op deze feestdagen de praktijk langer gesloten is dan vermelden wij dit op deze pagina. Daarnaast stellen wij in overleg met alle teamleden ieder jaar de sluiting vast tijdens de zomer- en kerstperiode; ook deze vakanties vermelden wij hieronder.

Zomervakantie 2022 Smiling Face with Sunglasses on Apple iOS 15.4

De Parodontologie Praktijk Fokkema is vanwege de zomervakantie gesloten vanaf donderdag 4 augustus tot en met vrijdag 26 augustus. In deze periode vindt er geen reguliere zorg plaats en is de praktijk telefonisch ook niet bereikbaar. Vanaf maandag 29 augustus zijn de baliemedewerkers weer aanwezig evenals de medewerkers in de kliniek om je van dienst te zijn.

Spoedzorg buiten de openingstijden

In het geval van een acute pijnklacht of spoedeisende zaken buiten de openingstijden van onze praktijk of tijdens de vakantiesluitingen, die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten, is de parodontoloog telefonisch bereikbaar. Luister hiervoor de automatische telefoonbeantwoorder van de praktijk af voor verdere instructies. Wij kunnen je in dit soort situaties alleen helpen als je verwezen bent naar onze praktijk en dat de acute pijnklacht een tandvleesprobleem betreft of voortkomt uit een behandeling in onze praktijk. In alle andere gevallen dien je contact op te nemen met je tandarts. Verder zal de parodontoloog in eerste instantie de klacht telefonisch met je bespreken, omdat een bezoek aan de praktijk in dit soort situaties niet altijd noodzakelijk is.

Herinrichting van de praktijk

Vanaf vorig jaar zomer heeft er een herinrichting van de praktijk plaats gevonden. De gehele praktijkruimte is voorzien van een nieuwe vloer en in de behandelkamers zijn nieuwe units geplaatst. Daarnaast zijn in de behandelkamers extra beeldschermen aangebracht en is een nieuwe operatielamp geplaatst. Verder is het back office verwijderd en is de ruimte achter de balie opnieuw ingericht. Vanaf het najaar heeft het schilderwerk plaats gevonden, waarbij de gehele praktijk voorzien is van een nieuw kleurenpalet en daarnaast is de praktijk gerestyled. Momenteel worden nog de laatste puntjes op de i gezet.