Openingstijden en vakantiesluitingen van de Parodontologie Praktijk Fokkema

Parodontologie Praktijk Fokkema

is een verwijspraktijk voor tandvleesproblemen. Dit houdt in dat er altijd een verwijzing van de eigen tandarts of mondhygiënist nodig is om een afspraak te kunnen maken. Lees onder het item Parodontologie meer over wat een parodontoloog doet of wat parodontitis is en ontdek wanneer een verwijzing zinvol is. Let op als je binnenkort een afspraak in onze praktijk hebt, houd je dan aan de basisadviezen voor de verspreiding van het coronavirus en bekijk onze maatregelen.

Openingstijden

Maandag 07.30 tot 16.30 uur
Dinsdag 07.30 tot 16.30 uur
Woensdag 08.00 tot 16.30 uur
Donderdag 07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag 09.00 tot 13.00 uur *

* iedere eerste vrijdag van de maand

Telefonische bereikbaarheid

De Parodontologie Praktijk Fokkema is op werkdagen telefonisch te bereiken tussen 8.00 en 16.00 uur.

Praktijksluitingen

Onze praktijk is gesloten op officiële feestdagen, zoals Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Kerst en Nieuwjaar, maar ook tijdens Carnaval en op Koningsdag. Als in aansluiting op deze feestdagen de praktijk langer gesloten is dan vermelden wij dit op deze pagina. Daarnaast stellen wij in overleg met alle teamleden ieder jaar de sluiting vast tijdens de zomer- en kerstperiode; ook deze vakanties vermelden wij hieronder.

Spoedzorg buiten de openingstijden

In het geval van een acute pijnklacht of spoedeisende zaken buiten de openingstijden van onze praktijk of tijdens de vakantiesluitingen, die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten, is de parodontoloog telefonisch bereikbaar. Luister hiervoor de automatische telefoonbeantwoorder van de praktijk af voor verdere instructies. Wij kunnen je in dit soort situaties alleen helpen als je verwezen bent naar onze praktijk en dat de acute pijnklacht een tandvleesprobleem betreft of voortkomt uit een behandeling in onze praktijk. In alle andere gevallen dien je contact op te nemen met je tandarts. Verder zal de parodontoloog in eerste instantie de klacht telefonisch met je bespreken, omdat een bezoek aan de praktijk in dit soort situaties niet altijd noodzakelijk is.